Ilmapallot tärkeisiin hetkiin Paperipilvestä!

Paperipilven kivijalkamyymälästä Porvoosta löydät tarvikkeita ja koristeita moniin erilaisiin juhliin: kesäjuhliin, synttäreille, valmistujaisiin, häihin, polttareihin, baby showereihin ja muihin tapahtumiin. 

Meiltä löydät erilaisia ilma- ja foliopalloja: täysin biohajoavat luonnonkumi-ilmapallot ja monia erilaisia foliopalloja, kuten numerot syntymäpäiväsankarille. Täytämme pallosi halutessasi heliumilla. Kun tilaat heliumtäytteiset pallot etukäteen verkkokaupan kautta, et joudu odottamaan niiden täyttämistä noudon yhteydessä, vaan saat ne heti täytettynä mukaasi. Heliumtäyttö on saatavilla meiltä ostettuihin palloihin, mutta voit myös tuoda omat foliopallot täytettäväksi. Näyttävä ilmapallokimppu ilahduttaa aina!

Tiesitkö muuten, että foliopallon voi käyttää uudestaan? Tyhjennä se venttiilin kautta pillin avulla, ja tuo se meille seuraavan kerran täytettäväksi.

Voit tilata ilmapallot ja heliumtäytön suoraan verkkokaupan kautta noudettavaksi Paperipilven Porvoon myymälästä. Tilaaminen onnistuu myös sähköpostitse, puhelimitse sekä paikanpäällä. Heliumtäytölliset ilmapallot noudetaan aina Porvoon kivijalkamyymälästämme. 

Näyttävän ilmapalloasetelman saat jo viidellä pallolla. Autamme sinua mielellämme valitsemaan värit ja pallojen lukumäärän asetelmaasi. Asetamme myös halutessasi tilaamasi ilmapallot kauniiseen nippuun. Tutustu ilma- ja foliopallovalikoimaamme täällä tai tule käymään Porvoon kivijalkamyymälässä!

Paperipilvi toimii lisäksi Juhlamaailman juhlapisteenä. Juhlamaailman verkkokaupassa on laaja valikoima juhlatuotteita eri juhlatilaisuuksia varten. Voit ostaa juhlatarvikkeesi Juhlamaailman kautta ja valita ilmaisen toimituksen Porvoon Paperipilveen. Myös heliumtäyttöpalvelun voi tilata Juhlamaailma-tilauksen yhteydessä. 

 

 HELIUMTÄYTTÖ -hinnasto

Pieni pallo <45cm halkaisijaltaan 2,95€
Iso pallo >45cm halkaisijaltaan* 4,95€


*jättikumipalloille
 heliumtäyttö lasketaan pallon täsmäkoon mukaan

 

Saippuakupla-ilmapallo

 

Ilmapallonippu vaaleanpunainen-kromikulta