Juhlatarvikkeet

Paperipilven kivijalkamyymälästä Porvoosta löydät tarvikkeita ja koristeita moniin erilaisiin juhliin: valmistujaisiin, häihin, polttareihin, baby showereihin ja muihin tapahtumiin. 

Valittavanasi on myös täysin biohajoavat luonnonkumi-ilmapallot ja monia erilaisia foliopalloja. Meiltä saat lisäksi heliumtäytön haluamiisi palloihin. Näyttävä ilmapalloasetelma ilahduttaa aina!

Voit ostaa heliumtäytön paikan päällä Paperipilvessä tai tilata täytettävät pallot ja heliumtäytön verkkokaupan kautta. Molemmissa tapauksissa pallot noudetaan Porvoon kivijalkamyymälästämme. 

Paperipilvi toimii lisäksi Juhlamaailman juhlapisteenä. Juhlamaailman verkkokaupassa on laaja valikoima juhlatuotteita eri juhlatilaisuuksia varten. Voit ostaa juhlatarvikkeesi Juhlamaailman kautta ja valita ilmaisen toimituksen Porvoon Paperipilveen. Myös heliumtäyttöpalvelun voi tilata Juhlamaailma-tilauksen yhteydessä. 

 

 HELIUMTÄYTTÖ -hinnasto

Pieni pallo <45cm halkaisijaltaan 2,90€
Iso pallo >45cm halkaisijaltaan* 4,50€

*jättikumipalloille heliumtäyttö lasketaan pallon täsmäkoon mukaan

 

Näyttävän ilmapalloasetelman saat jo viidellä pallolla. Autamme sinua mielellämme valitsemaan värit ja pallojen lukumäärän asetelmaasi. Asetamme pyynnöstä tilaamasi ilmapallot kauniiseen nippuun. Tule tutustumaan ilma- ja foliopallovalikoimaamme Porvoon myymäläämme.