Paperipilven kivijalkamyymälästä Porvoosta löydät tarvikkeita ja koristeita moniin erilaisiin juhliin: synttäreille, valmistujaisiin, häihin, polttareihin, baby showereihin ja muihin tapahtumiin. 

Valittavanasi on esimerkiksi täysin biohajoavat luonnonkumi-ilmapallot ja monia erilaisia foliopalloja. Meiltä saat lisäksi heliumtäytön haluamiisi palloihin, joko meiltä ostettuihin tai voit myös tuoda omat foliopallot täytettäväksi. Näyttävä ilmapalloasetelma ilahduttaa aina!

Voit ostaa heliumtäytön paikan päällä Paperipilvessä tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Molemmissa tapauksissa pallot noudetaan Porvoon kivijalkamyymälästämme. 

Paperipilvi toimii lisäksi Juhlamaailman juhlapisteenä. Juhlamaailman verkkokaupassa on laaja valikoima juhlatuotteita eri juhlatilaisuuksia varten. Voit ostaa juhlatarvikkeesi Juhlamaailman kautta ja valita ilmaisen toimituksen Porvoon Paperipilveen. Myös heliumtäyttöpalvelun voi tilata Juhlamaailma-tilauksen yhteydessä. 

 

 HELIUMTÄYTTÖ -hinnasto

Pieni pallo <45cm halkaisijaltaan 2,90€
Iso pallo >45cm halkaisijaltaan* 4,50€

*jättikumipalloille heliumtäyttö lasketaan pallon täsmäkoon mukaan

 

Näyttävän ilmapalloasetelman saat jo viidellä pallolla. Autamme sinua mielellämme valitsemaan värit ja pallojen lukumäärän asetelmaasi. Asetamme myös mielellämme tilaamasi ilmapallot kauniiseen nippuun. Tule tutustumaan ilma- ja foliopallovalikoimaamme Porvoon myymäläämme!