Ilmapallot kesäjuhliin Paperipilvestä!

Paperipilven kivijalkamyymälästä Porvoosta löydät tarvikkeita ja koristeita moniin erilaisiin juhliin: kesäjuhliin, synttäreille, valmistujaisiin, häihin, polttareihin, baby showereihin ja muihin tapahtumiin. 

Meiltä löydät täysin biohajoavat luonnonkumi-ilmapallot ja monia erilaisia foliopalloja, kuten numerot syntymäpäiväsankarille. Täytämme pallosi halutessasi tietysti heliumilla. Heliumtäyttö on saatavilla sekä meiltä ostettuihin palloihin ja voit myös tuoda omat foliopallot täytettäväksi. Näyttävä ilmapallokimppu ilahduttaa aina!

Tiesitkö muuten, että foliopallon voi käyttää uudestaan? Tyhjennä se venttiilin kautta pillin avulla, ja tuo se meille seuraavan kerran täytettäväksi.

Voit ostaa heliumtäytön paikan päällä Paperipilvessä tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Molemmissa tapauksissa pallot noudetaan Porvoon kivijalkamyymälästämme. 

Näyttävän ilmapalloasetelman saat jo viidellä pallolla. Autamme sinua mielellämme valitsemaan värit ja pallojen lukumäärän asetelmaasi. Asetamme myös halutessasi tilaamasi ilmapallot kauniiseen nippuun. Tule tutustumaan ilma- ja foliopallovalikoimaamme Porvoon myymäläämme!

Paperipilvi toimii lisäksi Juhlamaailman juhlapisteenä. Juhlamaailman verkkokaupassa on laaja valikoima juhlatuotteita eri juhlatilaisuuksia varten. Voit ostaa juhlatarvikkeesi Juhlamaailman kautta ja valita ilmaisen toimituksen Porvoon Paperipilveen. Myös heliumtäyttöpalvelun voi tilata Juhlamaailma-tilauksen yhteydessä. 

 

 HELIUMTÄYTTÖ -hinnasto

Pieni pallo <45cm halkaisijaltaan 2,90€
Iso pallo >45cm halkaisijaltaan* 4,50€

*jättikumipalloille heliumtäyttö lasketaan pallon täsmäkoon mukaan