Luovuus kuuluu kaikille – me haluamme tuoda sitä myös kaikkien saataville. Paperipilvessä hehkuu aito rakkaus taidetta, askartelua ja luovuutta kohtaan.

Paperipilven arvoihin kuuluvat vahvasti tasa-arvo, kestävä kehitys ja ekologisuus, avoimuus ja rehellisyys. Taide ja askartelu ei katso ikää, sukupuolta, koulutusta tai muuta asemaa. Se kuuluu aivan kaikille. Haluamme jatkuvasti kehittyä eri osa-alueella, ja palaute onkin arvokkainta, mitä voimme saada. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toteutamme ne parhaamme mukaan. 

 

Paperipilvi sai alkunsa Porvoon rakastettuna askartelu- ja taidetarvikekauppana jo toista vuosikymmentä sitten. Kivijalkamyymälä sijaitsee jokirannassa Porvoon vanhan kaupungin kupeessa, osoitteessa Jokikatu 31, ja on jo vuosien ajan myynyt askartelu- ja taidetarvikkeiden lisäksi myös käsityö- ja juhlatarvikkeita.

Jenny jätti taakseen sairaanhoitajauransa ja perusti Paperipilvi Oy:n kesällä 2019, jolloin liiketoimintakauppa toteutettiin. Paperipilven toiminnan kehittäminen alkoi, unohtamatta kaupan tärkeimpiä arvoja: palvelualttius ja asiakaslähtöisyys. Kaupan saattaminen 2020-luvulle ei ollut mikään pieni urakka. Tätä työtä aloitettiin heinäkuussa 2019.

Loppukeväästä 2020 Paperipilvi sai uuden osakkaan myötä lisää tuulta purjeisiin ja verkkokauppa avautui alkusyksystä 2020. Siitä alkoi kotimaan valloitus. Jatkoa tarinalle seuraa varmasti, jäähän siis kuulolle.

 

PAPERIPILVEN TIIMI


Jenny Hällfors

Paperipilveä luotsaa yrittäjä ja tiimin vetäjä, porvoolainen Jenny Hällfors. Tämä sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut nainen ei pelkää haasteita ja uskaltaa heittäytyä. Vuonna 2004 valmistunut taidekoulusta, mutta sittemmin tehnyt hommia laidasta laitaan. Taide, askartelu ja käsityö ovat kaikki aina ollut lähellä Jennyn sydäntä. Vaikka oma tekniikka onkin piirustus sen kaikissa muodoissa, palaavat muun muassa maalaaminen ja kalligrafia suosikkeihin yhä uudelleen. Kotona hän askartelee niin yksin, eri projektien parissa – usein monta kerralla – kuin yhdessä lasten kanssa. Synttärikutsut, joulu- ja pääsiäisaskartelut, kankaanpainanta ja paljon muuta syntyy kuin liukuhihnalla tiimityönä tyttärien kanssa. Kun omaa aikaa on, Jenny keskittyy keramiikkaan sekä kodin remppaamiseen.
 


Paperipilven iloiseen tiimiin kuuluu Jennyn lisäksi asiantuntevat ja aina ystävälliset myyjät,
Michaela Blauberg, Niina Puttonen ja Josefina Koivumäki.

Vi betjänar dej även på svenska! 

Tilaa uutiskirjeemme

Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista tuotteista ja hyödyllisistä vinkeistä eri tekniikoihin!