PAPERIPILVI

Paperipilveä luotsaa kaksi vahvaa porvoolaista naista: Jenny Hällfors ja Jannika Nyholm. Tämä kaksikielinen tehotiimi saa paljon aikaan lyhyessä ajassa ja välillä tuntuu, että vain taivas on rajana.

Arvoihimme kuuluvat vahvasti tasa-arvo, kestävä kehitys (ekologisuus, taloudellinen, sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys), avoimuus ja rehellisyys. Meille on tärkeää tuoda luovuus kaikkien saataville. Taide ja askartelu ei katso ikää, sukupuolta, koulutusta tai muuta asemaa. Se kuuluu aivan kaikille. Haluamme myös tehdä Paperipilvestä parhaan työpaikan, jossa tiimiläisemme viihtyvät ja olemme kaikki osa Paperipilvi-perhettä. Kuuntelemme asiakkaidemme ja työntekijöidemme tarpeita ja toteutamme ne parhaamme mukaan. Haluamme kehittyä jokaisella osa-alueella, ja palaute onkin arvokkainta, mitä voimme saada.

Paperipilvi sai alkunsa Porvoon rakastettuna askartelu- ja taidetarvikekauppana jo lähes vuosikymmen sitten. Kivijalkamyymälä sijaitsee nykyisin jokirannassa Porvoon vanhan kaupungin kupeessa, osoitteessa Jokikatu 31, ja on jo vuosien ajan myynyt askartelu- ja taidetarvikkeiden lisäksi myös käsityö- ja juhlatarvikkeita.

Jenny jätti taakseen sairaanhoitajauransa ja perusti Paperipilvi Oy:n kesällä 2019, jolloin liiketoimintakauppa toteutettiin. Paperipilven toiminnan kehittäminen alkoi, unohtamatta kaupan tärkeimpiä arvoja: palvelualttius ja asiakaslähtöisyys. Kaupan saattaminen 2020-luvulle ei ollut mikään pieni urakka. Tämän työn Jenny aloitti heinäkuussa 2019.

Loppukeväästä 2020 Jannika tuli tapansa mukaan käymään kaupalla, tällä kertaa ehdottaakseen yhteistyötä. Joitakin viikkoja myöhemmin oli jo selvää, että hän lähtisi mukaan Paperipilven toimintaan osakkaana. Välillä asiat vain loksahtavat käsittämättömän helposti oikeille paikoilleen. 

Paperipilven verkkokauppa avautui loppukesästä 2020 ja siitä alkoi kotimaan valloitus. Jatkoa tarinalle seuraa varmasti, jäähän siis kuulolle.

 

PAPERIPILVEN TIIMI

Jenny Hällfors


Jenny Hällfors

Porvoolainen kahden ihastuttavan pienen tytön äiti. Vuonna 2004 valmistunut taidekoulusta, mutta sittemmin tehnyt hommia laidasta laitaan. Tämä sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut nainen ei pelkää haasteita ja uskaltaa heittäytyä. Taide, askartelu ja käsityö ovat kaikki lähellä Jennyn sydäntä. Vaikka oma tekniikka onkin piirustus sen kaikissa muodoissa, palaavat muun muassa maalaaminen ja kalligrafia suosikkeihin yhä uudelleen. Kotona hän askartelee niin yksin, eri projektien parissa, kuin yhdessä lasten kanssa: synttärikutsujen teko, joulu- ja pääsiäisaskartelut, kankaanpainanta... Kun omaa aikaa on, Jenny keskittyy keramiikkaan ja muuhun savityöhön sekä kodin remppaamiseen.
 


Jannika Nyholm

Alunperin helsinkiläinen mutta sittemmin porvoolaistunut kolmen pienen lapsen äiti. Neulominen, vanhan talon remppaaminen ja ulkoilu perheen kanssa ovat lähellä tämän iloisen ikiliikkujan sydäntä. Lapsuuden kutsumanimi oli megafoni, eikä syyttä. Tästä naisesta löytyy energiaa ja ääntä. Jannika hurahti letteringiin joitakin vuosia sitten, vaikka kirjainten piirtäminen on kuulunut hänen elämäänsä jo ala-asteelta asti. Mieluisimpia tekstauksen kohteita ovat muraalit ja ikkunakoristeet, modernin kalligrafian harjoittelu teräväkärkisellä hiusterällä on myös kivaa. Neuloosi vei vuosi sitten mennessään, ja lasten kanssa tulee askarreltua. 
 


Lisäksi iloiseen tiimiimme kuuluu asiantuntevat ja aina ystävälliset myyjät,
Josefina Koivumäki ja Michaela Blauberg.

Vi alla betjänar dej även på svenska!