Paperipilven tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, laskettuna tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos palautettavaa tuotetta on käytetty (eikä se ole ollut viallinen myytäessä), vähennetään palautettavasta summasta sopeutettu osuus. 

Tilauksen noutamatta jättäminen noutopisteestä ei ole palautus. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä ja se palautuu meille noutamattomana, veloitamme palautumisesta käsittelykuluineen 25€. Loput summasta palautamme asiakkaalle.

Jos haluat palauttaa tuotteen, otathan ensin yhteyttä: info@paperipilvi.fi. Huomioi kuitenkin, että postitse palautetusta tuotteesta aiheutuneet kustannukset ja kulut jäävät asiakkaan maksettavaksi, ellei kyseessä ole viallinen tuote. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä mahdollisessa omassa paketissaan ja hyvin pakattuna, esimerkiksi lähetyspakkauksessa. Postitse palautettavasta tuotteesta tulee pyytää toimittajalta (esim. Posti) kuitti, joka tulee säilyttää. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Kuitti todistaa toimittajan vastaanottaneen lähetyksen kuljetettavaksi, jolloin vastuu siirtyy toimittajalle. Palautettavan tuotteen summasta vähennetään mahdolliset tapauskohtaiset käyttökulut, jos tuotetta on käytetty (pl. virheellisenä myydyt tuotteet). Loput summasta palautetaan asiakkaalle. 

Mikäli haluat reklamoida tilaamasi tuotteen, otathan pikimmiten yhteyttä sähköpostitse info@paperipilvi.fi. Kerro viestissäsi tilausnumerosi, mikä tuote on kyseessä ja mikä tuotteessa on vialla. Liitä viestiisi mahdollisuuksien mukaan kuva, jos vika ilmenee kuvasta. 

Asiakkaan toiveiden mukaan tehdyillä mittatilaustöillä (kuten tekstauspalvelut; paino-, digi- ja käsintekstatut tuotteet) ei ole palautus- tai peruutusoikeutta. Asiakas on tutustunut tuotteeseen ja hyväksynyt lopullisen version ennen painatusta tai tilauksen viimeistelyä. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä ostoehdot.

Tilaa uutiskirjeemme

Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista tuotteista ja hyödyllisistä vinkeistä eri tekniikoihin!