PAPERIPILVEN PORVOON MYYMÄLÄN AUKIOLOAJAT:

Mato: 1018
Pe: 1017
La: 1016
Su: suljettu

* Erikoisaukiolot löydät täältä.

Paperipilvellä on kivijalkamyymälä Porvoon jokirannassa, aivan vanhan kaupungin kupeessa. Kivijalasta koko toiminta onkin saanut alkunsa. Täältä löydät hääräämästä iloiset yrittäjämme Jennyn ja Jannikan sekä koko Paperipilven tiimin.

Valoisasta myymälästämme löydät verkkokaupan tarjonnan lisäksi liudan käsityö- ja juhlatarvikkeita. Meillä on myös heliumtäyttöpalvelu. Pidämme esillä erilaisia tekemiämme taide- ja askarteluprojekteja, joista löydät esimerkkejä ja inspiraatiota, ja ennen kaikkea pääset hypistelemään ihania tuotteitamme. Samaisessa tilassa haluaisimme tulevaisuudessa järjestää erilaisia kursseja ja workshopeja. 

Lapsille on tietysti oma pöytä, jonka äärellä piirtäminen on sallittua ja toivottua. Lapset pääsevät kokeilemaan muun muassa mahtavia kyniämme ja vanhemmat voivat rauhassa uppoutua shoppailuun. Sisäänkäynnin yhteyteen tulee lähitulevaisuudessa seuralaisparkki, johon mukana tullut seuralainen voi hetkeksi istahtaa ja vaikka lukea lehteä. 

Meiltä on lyhyt kävelymatka kaikkiin Porvoon keskustan ja vanhan kaupungin alueella sijaitseviin kauppoihin ja ravintoloihin. Tervetuloa ihastumaan Porvooseen, Suomen kauneimpaan kaupunkiin.