Paperipilvi tarjoaa asiakkailleen myös tekstauspalveluita. Toteutamme erilaisia toiveita sekä käsintehtynä, digitaalisessa muodossa että painotuotteina. Käsin teemme esimerkiksi kylttejä ja ikkunakoristeluja yrityksille, seinämuraaleja sekä paikkakortteja erilaisiin tilaisuuksiin. Digitaalisessa muodossa voit tilata vaikkapa logon tai muuta grafiikkaa kotisivuillesi. Suosituimmat painotuotteet ovat erilaiset kutsut, menut sekä tarrat.

Tälle sivulle ladataan esimerkkikuvia tekemistämme toimeksiannoista. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit: info@paperipilvi.fi. Voisimme ehkä toteuttaa yhdessä jotakin visuaalisesti miellyttävää. Lähdemme mielellämme mukaan enemmän ja vähemmän hulluihin projekteihin!

 

Työ- ja tilausprosessista

Tekstaustuotteet suunnittelemme aina asiakkaan kanssa yhdessä, jolloin käymme läpi muun muassa sisällön, tyylin, aikataulun ja muut toiveet. Alustava suunnittelu on ilmainen, jonka perusteella lähetämme tarjouksen. Voimme suunnitella sähköpostitse tai paikan päällä Porvoon myymälässämme. Vasta tarjouksen hyväksymisen ja varausmaksun maksamisen jälkeen tilaus on sitova. Aloitamme tilauksen työstämisen kun asiakas on suorittanut varausmaksun. Maksun loppuosa suoritetaan aina ennen lopullisen työn luovutusta, ellei toisin ole etukäteen sovittu.

Tekstauspalveluumme – sekä digiversioihin että käsintekstauksiin  kuuluu kaksi (2) vedoskierrosta, jolloin asiakas saa antaa palautetta ja tehdä pienehköja muutosehdotuksia. Ensin lähetämme 24 erilaista karkeaa luonnosta, joista asiakas valitsee mieluisimman ja josta sitten tehdään tarkempi luonnos (kierros 2). Pienet muutosehdotukset ja tarkennukset kuuluvat palvelun hintaan, suuremmista konseptimuutoksista veloitamme erikseen.

Digitöissä lähetämme lopullisen painovedoksen tekstatuista painotuotteista aina asiakkaan hyväksyttäväksi ennen painatusta. Asiakkaalla on tällöin velvollisuus tarkistaa, että kaikki sisältö kirjoitettu oikein. Muista muutosehdotuksista kuin kirjoitusvirheiden korjaamisesta lopulliseen versioon veloitamme erikseen. Tämän lopullisen hyväksynnän jälkeen Paperipilvi ei vastaa mahdollisista kirjoitusvirheistä. Jos painovirhe tapahtuu Paperipilven toimesta, korvaamme joko uuden tuote-erän tai sitä vastaavan rahasumman. 

Käsintekstauksissa lopullinen versio tehdään kahden vedoskierroksen ja näistä seuranneiden palautteiden perusteella. Käsintekstauksen lopullinen teos ei vaadi lopullista hyväksyntää, asiakas tarkistaa kirjoitusvirheet ynnä muut yksityiskohdat toisen vedoksen perusteella.

 

Peruutukset ja palautukset

Asiakkaan toiveiden mukaan tehdyillä mittatilaustöillä (kuten tekstauspalvelut: paino-, digi- ja käsintekstatut tuotteet) ei ole palautus- tai peruutusoikeutta. Asiakas on tutustunut tuotteeseen ja hyväksynyt lopullisen version ennen painatusta tai tilauksen viimeistelyä. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä ostoehdot.

Tilaa uutiskirjeemme

Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista tuotteista ja hyödyllisistä vinkeistä eri tekniikoihin!